IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър, Кортни, Лиса, Дейвид и Мат: Благодарим за номинациите за „Еми“

16 юли 2021 09 00

Специалният епизод на „Приятели“ попадна в четири категории

Снимка: Getty

Актьорският състав на „Приятели“ празнува своите четири номинации за награда „Еми“.

Във вторник, 13 юли, Телевизионната академия на САЩ обяви тазгодишните претенденти за златната статуетка и специалното събиране на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат ЛеБланк, Дейвид Шуимър и Матю Пери попадна в цели четири категории. Епизодът ще се бори за наградата в „Най-добър декор“, „Най-добро режисиране“, „Най-добро осветление“ и „Най-добър вариететно шоу“.

След обявяването на номинациите, Анистън, Кокс, Кудроу, ЛеБланк и Шуимър изразиха благодарността и щастието си в социалните мрежи. „Епизодът, в който сме изключително благодарни на Академията за тази чест и особено благодарим на Бен Уинстън и целия му екип за тяхното невероятно постижение“, написа Кортни под селфи със своите колеги и режисьора Бен Уинстън.

„Благодаря ти, Академията и честито на Бен Уинстън. Ние всички сме изключително благодарни. Беше ни много забавно“, добави ЛеБланк в своя профил. Кудроу също благодари на Академията и на Бен Уинстън за четирите номинации, а Анистън и Шуимър публикуваха съобщения в своите сторита в Instagram. „Това беше много специално събиране за нас и не можем да бъдем по-щастливи да го споделим с вас. И екстра, екстра специални благодарности и поздравления за Бен Уинстън, който успя да направи всичко това. Ти си брилянтен и ние те обичаме“, написа Анистън. Шуимър просто препубликува снимката на Кортни Кокс и добави само няколко емотиконки на сърца.

Единственият човек, който не изрази радостта си беше Матю Пери. Феновете отбелязват, че само той страни от честите събирания на актьорския състав и не е чак толкова активен в социалните мрежи като колегите си. През годините всички останали са се събирали на няколко пъти, но Пери винаги е липсвал.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow)

През май тази година беше първото общо интервю на шестимата след финала на „Приятели“ през 2004 година. Все пак Мат ЛеБланк увери феновете, че всичко в компанията е наред и заяви, че колкото и рядко да се виждат, когато се съберат се чувстват така, сякаш не са се разделяли.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matt LeBlanc (@mleblanc)

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари